icon back to top v3

O podjetju Opticum

Zagotovite si vrhunske industrijske rešitve! Specializirani smo za industrijsko tiskanje, strojni vid, tehtanje, označevanje in sledljivost.

ZAKAJ?

Podjetje Opticum je bilo ustanovljeno leta 2017 s strani skupine inženirjev z enotno vizijo in močno odločnostjo, da ustvarimo mlado, visoko usposobljeno ekipo, ki bo v prijaznem okolju in dobrim sodelovanjem zagotavljala najboljše rezultate za potrebe naših strank, ne glede na to, ali gre za standardno rešitev ali izdelek po meri.

KAJ?

Specializirani smo na področju industrijskega tiskanja, strojnega vida, tehtanja, označevanja in sledljivosti z več kot 15-letnimi izkušnjami na teh področjih.

Da bi zagotovili integriteto podatkov in najboljšo uporabniško izkušnjo, razvijamo komunikacijske protokole za podnaprave (tiskalnike, bralnike, tehtnice) in nadzorne sisteme.

Rectangle 79

Olajšamo vam delo in vas razbremenimo z avtomatizacijo, ki temelji na inovativni in kakovostni opremi, neprestanih izboljšavah ter prilagodljivosti na vaše zahteve.

KAKO?

Kakovost naših izdelkov in storitev nam je ključnega pomena. Zato veliko pozornosti namenjamo pravilni arhitekturi programske opreme, modularnosti in interni validaciji programske opreme.

Nenehno izboljšujemo naš notranji sistem vodenja kakovosti. Naša programska oprema je skladna s 21 CFR delom 11, uvrščena pa je v kategorijo 4 po smernicah GAMP.

ZA KOGA?

Naš glavni trg je farmacevtska industrija, ki predstavlja 90% našega letnega prometa. Z veseljem pa se lotimo tudi individualnih pristopov na drugem področju kot je avtomobilska, živilska in ostala industrija.

Rectangle 79

Olajšamo vam delo in vas razbremenimo z avtomatizacijo, ki temelji na inovativni in kakovostni opremi, neprestanih izboljšavah ter prilagodljivosti na vaše zahteve.

Ellipse 21

STROKOVNOST IN
PRILAGODLJIVOST

Razumemo, da se regulative v farmacevtski industriji pogosto spreminjajo, zato je prilagodljivost zahtevam naših strank eno naših glavnih vodil. Ponujamo rešitve z visoko tehnološko programsko in strojno opremo, ki omogoča doseganje najvišjih standardov sledljivosti.

Ellipse 22

SKRB ZA
STRANKO

Zavedamo se, da je pošten in korekten odnos bistvo uspešnega sodelovanja. Stranki zato nudimo podporo tudi po opravljeni storitvi, saj želimo, da se dolgoročno počuti razumljeno, slišano in opolnomočeno z znanjem. Naš cilj je, da stranki olajšamo delo in ji omogočimo najboljšo uporabniško izkušnjo.

Ellipse 23

INOVATIVNOST
IN ZAGNANOST

Nenehni razvoj in izboljšave so naša strast. Ob tem nas ekipni duh in zagnanost ves čas ženeta k iskanju novih rešitev in odločenosti, da vsaki stranki zagotovimo najboljši končni produkt ali storitev. Naj gre za standard ali rešitev po meri.

ZAUPAJO NAM

logo ergopharma
logo krka
logo novartis
logo tem
logo sandoz lek
logo odelo

POŠLJI POVPRAŠEVANJE